Extindem conceptul TIME TRIAL la Pitesti – TTR INVICTUS

TTR InvictusProiectul Time Trial Running are deja 4 ani si jumatate si va sarbatori in curand 100 de editii (oficiale). In 2015 am avut o incercare de TTR la Cluj Napoca si tot in 2015 am organizat un antrenament special impreuna cu Invictus, in jurul Academiei Militare.

Acum putem afirma ca TTR depasteste oficial granita Bucurestiului. Datorita bunei colaborari dintre cele 2 parti, vom demara proiectul TTR INVICTUS.

Primul eveniment din seria TTR INVICTUS va avea loc la Pitesti. Ne propunem sa-l repetam la fiecare 2 saptamani. Editia I va avea loc JOI, 29 Iunie 2017, ora 20:00, in Parcul Lunca Argesului.

TTR INVICTUS_Banner
Oricui ii place alergarea pe distante scurte sau oricine vrea sa-si imbunatateasca tehnica alergarii si sa stie mai multe despre atletism este binevenit.

Beneficiem de un fotograf profesionist si de sprijinul unor oameni care au facut ceva notabil in sportul argesean.

Ineditul antrenamentui de tip TIME TRIAL este acela ca startul se da individual, la interval de 10 secunde. Timpii vor fi tinuti si furnizati (persoanei care se ocupa  de inscrieri) de catre participanti la finalul antrenamentului. Ulterior se va publica si un clasament.

Este vorba despre un atrenament competitiv, in care fiecare alergator incearca sa se autodepaseasca de la editie la editie. Sunt bineveniti atat incepatorii, cat si alergatorii cu experienta.

Va asteptam !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *