Este timpul pentru un nou TTR LONG RUN LACUL MORII CHIAJNA – 1 Noiembrie

GRUP_1TTR Long Run Lacul Morii – Chiajna, ediția a V-a

A venit luna noiembrie, cu vreme blândă si numai bună pentru alergări lungi. In ultimii ani ați răspuns provocărilor TTR pentru alergările de tip “long run” de week-end, in zona Lacului Morii (mai exact de la Crângași până in Chiajna si retur), iar atmosfera a fost, de fiecare dată, deosebită si cu alergări foarte frumoase.

Ținând cont de situația din acest an (problema cu virusul COVID 19), nr. de competiții si de antrenamente s-a redus considerabil (sau anumite competiții si antrenamente s-au organizat cu anumite restrictii), dar acum, la final de toamnă si motivați de dorința dvs. de face alergări lungi, vă invităm la cea de a V-a ediție TTR LONG RUN LACUL MORII-CHIAJNA, in după-amiaza zilei de 1 Noiembrie, ora 14:00.

Ca si in anii precedenți, traseul propus de noi este descris astfel: Pornim din Parcul Crângași, alergăm pe digul de la Lacul Morii până la “Podul Roșu”, continuăm pe traseul de trail (Splaiul Neștiut al Dâmboviței, cu o lungime de aprox. 3 km) până la Stadionul Concordia Chiajna, iar de acolo ne întoarcem spre Lacul Morii, alergând pe porțiunea de asfalt aflată pe partea cealaltă a Dâmboviței, vom admira si o zonă cu aspect de Deltă din apropierea Lacului Morii si vom trece pe lângă pădurea Dudu, pe lângă Cimitirul Roșu, către Complexul Parohial Roșu, respectiv Stadionul Concordia 2 si revenim pe „podul Roșu”. De acolo vom rămâne pe aleea Lacul Morii (pe dig), până la intrarea dinspre parcul Crângași de unde vom continua traseul pe dig, perpendicular cu Șoseaua Virtuții, de unde vom reintra in parc si vom parcurge ultimii metri până in zona de START. Traseul Long Run Lacul Morii – Chiajna măsoară, aproximativ, 17 km.

23131798_1730250090359156_8698409818082943897_nLocul de întâlnire se află la intrarea de pe colt a Parcului Crângași, vizavi de stația de Metrou. Mijloace de transport: Metrou (stația Crângași) tramvaiul 41, autobuzul 178.

Sperăm ca, in primul rând, alergătorii din zonele Crângași, Militari si Drumul Taberei să profite de aceasta ocazie, deoarece acest antrenament oficial îl organizam o dată pe an.

Vom respecta regulile de siguranță si sănătate, recomandate de către autorități, pentru a evita răspândirea COVID 19 si recomandăm, in același timp, să veniți cu frontale, astfel incat sa puteți parcurge traseul in siguranță, dat fiind faptul că se va întuneca mult mai rapid, in această perioadă a anului!

Pentru a pastra ideea de Contra-Timp (Deviza oficiala a antrenamentelor Time Trial Running), recomandam impartirea pe grupuri de alergatori, in functie de ritmul vostru preferat, iar la final vom posta un clasament cu timpii realizati pe cei 17 km ai traseului (de asemenea, recomandam alergatorilor sa-si posteze timpii realizati pe ceas / aplicatii, chiar pe pagina evenimentului, pentru a ne fi mai usor si mai la indemana sa intocmim lista de prezenta + clasamentele).

Vă așteptăm in număr cat mai mare, să ne bucurăm împreună de un nou long run, marca TTR!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *