Editie speciala de TTR LONG RUN in “Delta Vacaresti”

Delta VacarestiAntrenamentele variate, marca TTR, revin cu o surpriză plăcută pentru voi! Mai precis, este vorba despre o ediție Long Run ce va avea loc intr-una dintre cele mai interesante zone din București – Parcul Natural Văcărești. Ediția se numește TTR LONG RUN Lacul Văcărești si va avea loc in dimineața zilei de Sâmbătă, 24 octombrie 2020, începând cu ora 10:00.

Cu o săptămână înainte de ediția TTR Long Run Lacul Morii – Chiajna, TTR revine cu acest long run special prin care se dorește promovarea sănătății prin mișcare, intr-un parc natural urban, totul pentru a menține nota de varietate cu care v-am obișnuit in acești ani.

Locul de intalnire al acestei ediții speciale va fi lângă intrarea in parcul natural Văcărești, aflată in apropierea ansamblului rezidențial Asmita Gardens (vezi hărțile edificatoare), in jurul orei 10:00.

Startul se va da in grup si se vor parcurge 2 bucle de cate 5,1 km, iar in alta ordine de idei, vă anunțăm că nu vom avea punct de hidratare in zona de start/finish sau pe traseu, astfel că vă recomandăm să veniți echipați cu cele necesare (apă, isotonic, batoane, etc.) pentru acest antrenament, inclusiv cu încălțăminte de tip trail

De asemenea, recomandăm să vă echipați in conformitate cu posibilele capricii ale vremii (vânt, ploaie, lapoviță, etc.). Vă vom tine la curent cu informațiile meteo, actualizate in perioada premergătoare evenimentului.

Vă așteptam in număr cat mai mare si nu uitați: Mișcarea face bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *