E timpul pentru un nou TTR LONG RUN (Poli & Lacul Morii)

LONG_RUN_1_dAlaturi de antrenamentele de intensitate Asociatia Time Trial Running va provoaca periodic la cate un long run. Prima actiune TTR a primaverii inseamna revenirea in Campusul Politehnici, dar si la Lacul Morii. Incercam sa unim cele 2 zone de alergare intr-un singur antrenament.

Va asteptam la TTR LONG RUN POLI & LACUL MORII Duminica, 18 Martie, la ora 18:00. Vom stabili impreuna traseul de urmat si impartirea pe grupuri, in functie de ritm, daca va fi cazul.

Traseul va include: 1 tura in incinta Politehnici, deplasarea pe splai pana la lac (baraj), alergare pe digul lacului pana la insula, o tura de insula si retur, inclusiv o noua tura in Politehnica (traseul Gerar 2018).

Locul de intalnire: biserica de lemn de la Politehnica (ora 17:50). Nu ramane nimeni pe loc. Vom lasa haine lucruri, la masini. Fiecare alergator va venit pregatit si echipat corespunzator. Vom avea un mic punct de hidratare si alimentare la START si la SOSIRE.

Nu este un antrenament competitiv, dar vom avea o lista de participare si punctaj: 5 puncte pentru toti care iau startul, 10 puncte pentru cei care vor parcurge intrg traseul stabilit la start.

Sa alergam cu spor la inceput de primavara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *