E momentul vostru: TTR GIRLS RUN (TTR 109) – Duminica 26 Noiembrie, ora 15:00

DSC_8890Putem spune ca 2017 este anul fetelor la TTR! Numarul alergatoarelor la antrenamentele Time Trial Running a crescut. Prezenta lor in tricourile TTR a fost tot mai mult resimtita la competitii (inclusiv pe Podium) si sa-u implicat serios in organizarea evenimentelor marca TTR.

In plus, s-au bucurat de o editie speciala de Martisor. De aceea, spre finalul anului ne-am gandit la o editie dedicata lor: TTR GIRLS RUN.

Asteptam fetele, in numarul cat mai mare, Duminica, 26 Noiembrie 2017, ora 15:00, in Parcul Tineretului (Cafeneaua Actorilor).

Va propunem 3 ture de lac (8,5Km) si vom realizam pe loc un Top 15 pentru alergatoarele competitive. Vor fi premiate primele 15 fete sosite, in mod egal, prin sustinerea oferita de ISOSTAR Romania si VARTA.

Avem surprize si pentru celelalte alergatoare. In functie de nivelul de pregatire si starea voastra puteti parcurge 2 ture sau 1 tura.

Fetele_la_StartStartul va fi comun pentru toate participantele, iar inscrierea se va face de data aceasta online (urmand sa revenim cu detalii), dar si la fata locului. Clasamentul complet va fi publicat la 2 zile dupa eveniment.

Intalnirea va fi la ora 14:30, in fata terasei de la Cafeneaua Actorilor. Facem ultimele inscrieri, vom avea o mica sedinta tehnica, o sesiune de incalzire si poze de grup. La final va vom prezenta cateva dintre alergatoarele cu rezultate notabile si vom oferii premii prin Tombola.

Pentru ca fetele alergatoare au nevoie de sustinere, asteptam si baietii pentru care pregatim o proba (mai scurta), dar provocatoare.

TTR GIRLS RUN este unul din cele 4 evenimente ale lunii Noiembrie, gandite de Asociatia Time Trial Running, ca antrenamente pentru Maratonul 1 Decembrie.

Succes fetelor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *