Decoperim in alergare Parcul Natural Vacaresti la un TTR LONG RUN – Duminica, 19 Noiembrie

Antrenamentele Time Trial Running revin cu o surpriza placuta pentru dvs. si anume, o editie TTR Long Run ce va avea loc intr-una dintre cele mai interesante zone din Bucuresti – Parcul Natural Vacaresti (Delta Vacaresti).

Dupa editia Lacul Morii – Chiajna, de acum doua saptamani, TTR revine cu acest long run special prin care se doreste promovarea sanatatii prin miscare, intr-un nou parc, astfel incat sa se mentina nota de varietate cu care v-am obisnuit in toti acesti ani.

Locul de intalnire al acestei editii speciale va fi langa intrarea in parcul natural Vacaresti, aflata in apropierea ansamblului rezidential Asmita Gardens (vezi hartile edificatoare), in jurul orei 14:45.

Startul se va da in grup si se vor parcurge 2 bucle de cate 5,1 km, iar in alta ordine de idei, va anuntam ca punct de hidratare in zona de start/finish nu va exista, astfel ca va recomandam sa veniti echipati cu cele necesare pentru acest antrenament.

De asemenea, va recomandam sa va echipati in conformitate cu posibilele capricii ale vremii, anuntate in aceste zile (vant, ploaie, lapovita, etc.) si sa veniti pregatiti de alergare. Bagajele vor putea fi lasate in masini.

Si aceasta editie de long run a TTR se doreste a fi un bun antrenament pentru Maratonul 1 Decembrie vestitorul sezonului de iarna, dpdv. sportiv/

Va asteptam in numar cat mai mare si nu uitati: Miscarea face bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *