Continuam traditia – TTR MOS NICOLAE – JOI (7 Decembrie)

16730317_10158276351635565_4258322650855009435_nIn luna Sarbatorilor sa alearga intens, fie in antrenamente fie la competitii. De dragul publicului alergator din Drumul Taberii si din Sectorul 6, TTR revine in Parcul Moghioros, de data aceasta pentru o alergare devenita traditie.

Va invitam JOI, 7 Decembrie, la ora 19:45, la TTR MOS NICOLAE (mosu’ asta alergator vine cu intarziere la TTR din motive intemeiate).

Traseul si numarul de ture sunt inca in pregatire. Se va alerga intre 5 si 8Km. Revenim curand cu detalii si harta traseului. Startul va fi individual, la interval de 5 secunde intre participanti.

Ne intalnim la intrarea principala din Parcul Moghioros (repere: Piata Moghioros, Patinoarul Drumul Taberii, Tip-Top), la ora 19:30. Cel mai usor se ajunge cu tramvaiul 41 (5 statii de la Crangasi sau 2 statii de la Lujerului). Nu vom zabovi mult, ca sa nu inghetam, dar nu vom mai rata sesiunea de incalzire.

Am ramas impresionati de implicarea alergatorilor din zona, cu ocazia primei descinderi a TTR-ului in Parcul Moghioros, in luna Februarie. Speram in sustinerea lor si la TTR 110. Avem deja semne bune in acest sens.

Mos Nicolae se pregateste de zor, dar il puteti ajuta si voi. la TTR nu avem “taxa de participare”, dar contributiile voastre catre Asociatia TIME TRIAL RUNNING vor fi foarte apreciate. Pentru doritori vom aduce tricourile TTR din noua serie.

Propunem aceasta editie de TTR si ca antrenament pentru Baneasa Winter Trail Run.

Asa ca, vorba cantecului…”ne vedem joooi”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *