TTR ULTRA 6H – Antrenament de anduranta – Vineri 17 August, ora 19:30

DSC_0082 copyAsociatia Time Trial Running propune primul antrenament de anduranta marca TTR, ca pregatire pentru competitiile de ultramaraton.
 
Va invitam la TTR ULTRA 6H, Vineri 17 August 2018, incepand cu ora 19:30, in Parcul Lumea Copiilor. Evenimentul se va incheia Sambata, 18 August ora 02:30. Intervalul de alergare: de la ora 20:00 la ora 02:00.
 
Vom alerga pe un traseu de 1Km, care va include asfalt (aleile parcului) si tartan (pista de atletism).
 
Antrenamentul principal va fi cel de 6H, insa va invitam sa alergati orice alta distanta si sa sustineti in acelati timp participantii de la “proba” de 6H.
 
Includem si un antrenament de 10Km (10 ture) distanta pe care o vom dedica celor 10 ani prima medalie de aur la Maraton, cucerita de catre dna Constantina Dita in cadrul JO de la Beijing (2008).
 
Alergatorii vor participa pe proprie raspundere, vor folosi echipament adecvat si isi vor asigura cele necesare. Echipa de voluntari va incerca sa ofere suplimentar hidratare, alimentare si sustinere.
 
Numaratoarea turelor se va face de catre participanti, cu sprijinul super-visorului antrenamentului. Fiecare participant la 6H va avea alocat un numar de inscriere pe care il va comunica super-visorului la fiecare tura.
 
Va fi un antrenament competitiv, la finalul caruia vom intocmi un clasament. Vom beneficia de sedinta de incalzire si fotografii pe traseu. Pentru cei inscrisi la 6H vom oferi diplome la fata locului, iar toti ceillati vor beneficia de Diploma online.
 
Zona de intalnire, start si sosire va fi anuntate ulterior.
 
Program: 19:30 – 19:50 – inscrieri 6H
19:40 – detalii despre antrenament si traseu
19:50 – sedinta de incalzire
20:00 – 02:00 – antrenament 6H
02:15 0 acordarea diplomelor
 
Pe parcursul evenimentului va puteti inscrie si puteti parcurge orice distanta dorita. La final veti comunica numarul de ture parcurse.
 
Pentru o participarea in cadrul TTR ULTRA 6H veti putea contribui cu o suma de 10 RON, sub forma unei donatii la fata locului sau in contul asociatiei.
 
Alimentele, bagajele si hainele vor fi depozitate intr-un foisor in apropiere de locul de start al turei.
 
E timpul pentru un ULTRA antrenament!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *