Aniversam 7 ani de TTR – Duminica, 19 Ianuarie 2020, ora 15:00

GRB_cu_TTRSunt 7 ani de cand ne bucuram de antrenamente deosebite, de atmosfera de sarbatoare la fiecare alergare si de un grup de oameni frumosi si inimosi.

De la un simplu gand, am cladit un proiect valoros si am ajutat (speram noi) ca alergatorii sa-si creasca performantele, sa devina prieteni intre ei si sa se implice la randul lor.

Va asteptam cu drag DUMINICA, 19 IANUARIE 2020, ora 15:00 sa sarbatorim “7 ani” de tot ceea ce inseamna TIME TRIAL RUNNING (TTR).

Vom trai exact experienta de la prima editie: vom lua startul individual (la 15 secunde) si vom alerga 2 ture de lac (Parcul Tineretului). Lista de participare se va face la fata locului, iar la finalul alergarii fiecare participant isi va comunica timpul inregistrat. Ulterior vom intocmi si un clasament.

Sunt asteptati tot cei care au participat de-a lungul timpului la antrenamentele TTR sau chiar au contribuit la organizarea evenimentelor.

Intalnirea va avea loc incepand cu ora 14:30 la localul “LA UMBRELUTE“. Va puteti schimba, puteti lasa bagaje si vom face inscrierile. Incalzirea si startul efectiv (ora 15:00) vor avea loc pe marginea lacului (la cca 100 de local).

Va invitam sa marcam impreuna aceasta borna de 7 ani si sa ducem povestea mai departe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *