Aniversam 5 ani de TTR Duminica 21 Ianuarie la ora 15:00 in Parcul Tineretului

38683158565_368d6dae28_kAntrenamentele Time Trial Running vor implini in curand 5 ani. Vom sarbatori in acelasi mod in care am inceput (pe 19 Ianuarie 2013) printr-o alergare competitiva in Parcul Tineretului, dand startul individual pentru fiecare participant.

Asteptam totii prietenii alergatori si nu numai la “TTR 5 ANI” Duminica, 21 Ianuarie 2018, la ora 15:00 pentru a alerga si pentru a ne bucura de atmosfera minutata creata impreuna cu sustinatorii si voluntarii.

Ne intalnim incepand cu ora 14:30 la Cafeneaua Actorilor. Pentru inscrieri si detalii tehnice vom avea acces intr-o incinta acoperita. Apoi vom iesi afara pentru sesiunea de incalzire, pozele de grup si evident la START.

Pentru editia cu nr. 113 mai intai vom alerga cele 2 ture de lac (5,7KM), apoi ramanem in aceeasi incinta (sala de festivitati) pentru momentele si surprizele pregatite de Echipa TTR.

Totodata vom face si premierea pentru sezonul 2017 (Clasament pe Puncte si Clasament Nr. Participari). Am pregatit si o mica Tombola sau premii speciale.

Pentru prima data vom realiza o actiune tip licitatie, cu aportul unui mare sportiv al Romaniei.

Noi speram sa realizati timpi foarte buni, in functie de conditiile meteo, chiar si la editia aniversara, insa va asteptam la eveniment si ca sustinatori sau voluntari. Vom avea nevoie de ajutor.

Haine, bagaje, biciclete vor putea fi lasate in siguranta. Nu uitati sa veniti echipati corespunzator, dar si cu schimburi pentru a ramane alaturi de noi inca 1h, poate si mai mult.

Multumim tuturor celor care au contribuit la cresterea proiectului si a comunitatii Time Trial Running, inclusiv partenerilor. Iar daca nu ati reusit sa alergati la TTR pana acum, aveti ocazia perfecta la “TTR – 5 ani”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *