Am sarbatorit 5 ani de TTR (2013-2018)

38683158565_368d6dae28_kTTR a sarbatorit cei 5 ani de existenta intr-o atmosfera deosebita, asa cum si-a obisnuit participantii de-a lungul timpului, astfel ca la aceasta editie speciala s-au prezentat nu mai putin de 80 de participanti (alergatori, suporteri, fotografi).

Antrenamentele Time Trial Running au continuat sa atraga din ce in ce mai multi iubitori de miscare, in toti acesti ani, datorita diversitatii traseelor si a antrenamentelor ce s-au pus in practica.

De asemenea, fenomenul TTR a atras din ce in ce mai multi voluntari si sustinatori care au contribuit
din suflet la organizarea si desfasurarea evenimentelor din toti acesti cinci ani si care, la randul lor, au atras foarte multi prieteni sa vina la antrenamentele TTR pentru buna dispozitie si miscare.

FinalDupa sedinta de stretching, cei 76 de alergatori au parcurs cei 5,7 km ai traseului clasic din Parcul Tineretului (2 ture de lac), intr-un ritm relaxant si de sarbatoare, in ciuda temperaturilor scazute, iar apoi s-au intalnit in sala de festivitati a restaurantului Cafeneaua Actorilor pentru a primi diplome, cupe si premii din partea sponsorilor.

S-au oferit premii pentru cei mai bine 10 clasati si pentru cele mai multe prezente in sezonul 2017, dar si pentru cei care au fost alaturi de TTR in cei cinci ani de antrenamente si proiecte.

Am avut astfel parte de o noua alergare de sarbatoare, multumita alergatorilor, fotografilor (Cristi Raducu si Stefania Militaru), sustinatorilor si partenerilor (Pegas Triatlon Club, Isostar Romania, Pacahamana, Cafenea Actorilor(. Multumim tuturor! Avem clasamente si poze.

La multi ani  TimeTrial Running! Va asteptam in numar cat mai mare la viitoarele editii actiuni marca TTR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *