Alergam de ZIUA DRAPELULUI – 26 IUNIE 2020

GrupDe la sportivii amatori pana la atletii din lotul olimpic al Romaniei purtarea drapelului national este o adevarata bucurie si onoare. Fie ca urca pe cea mai inalta trapta a podium-ului la cele mai importante competitii, fie ca acesta este purtat cu sfintenie intr-o competitie alergata de placere, tricolul bucura ochiului celui ce priveste si inima celui ce-l poarta.

Asociatia Time Trial Running va invita sa sarbatorim impreuna oriunde ati fi, Ziua Drapelului – Vineri, 26 Iunie 2020. Puteti alerga orice distanta doriti, in orice locatie intre orele: 00:00 si 23:59.

Vom alerga imbracati in cele trei culori ale streagului Romaniei sau in tricoul tricolor, vom purta stegulete sau drapele.

Vom avea si o alergare de grup, Vineri  26 Iunie, incepand cu ora 19:30 in  Chiajna (unde isi are sediul Asociatia Time Trial Runing) sub numele de la TTR – ZIUA DRAPELULUI.

Intalnirea va fi in fata stadionului Concordia Chiajna (parcare). Traseul va fi anuntat la fata locului, iar distanta poate varia in functie de nivelul de pregatire al alergatorilor. Se vor respecta regulile de distantare sociala atat la start, pe parcurs, cat si la final. Vom, pregati cate o mica supriza pentru toti participantii, de toate varstele.

La finalul alergarii va invitam sa postati pe grupul de Facebook Time Trial Running poze, impresii, linkuri si capturi cu traseele parcurse de voi.

Ne amintim cu placere ca in urma cu 5 ani (pe 26 Iunie 2015) am organizat impreuna cu INVICTUS, tot de Ziua Drapelului, o editie speciala competitiva de TTR.

Alergam pentru tricolor! Alergam pentru Romania!

Sursa Foto: Radu Cristi

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *