Alergam ALATURI DE PRIETENI in Parcul Natural Vacaresti (TTR 127)

Delta VacarestiSuntem convinși că v-a fost dor să alergați in Parcul Natural Văcărești (celebra Deltă a Bucureștiului), astfel că venim cu o invitație pentru voi: ediția cu nr. 127, din cadrul antrenamentelor Time Trial Running (TTR ALATURI de PRIETENI) ce se va desfășura chiar in Parcul Natural Vacaresti, in dimineața zilei de Sâmbătă, 20 Octombrie, începând cu ora 10:00.

„TTR Alături de prieteni” va fi un antrenament de refacere dupa ediţia a 11-a a Maratonului Internaţional Bucureşti, o alergare de acomodare pentru cei care vin pentru prima dată la antrenamentele TTR, dar si o buna pregatire pentru Maratonul 1 Decembrie.

Nu va fi o alergare competitivă, dar vom alcătui o listă de prezență pe care o vom publica, ulterior, pe pagina evenimentului.

HartaVă aşteptăm pentru înscrieri şi detalii tehnice, începând cu ora 09:45. Locul de întâlnire va fi la intrarea in Parcul Natural Văcărești, chiar in apropierea ansamblului rezidențial Asmita Gardens (vezi hărțile edificatoare).

Startul se va da in grup si se vor parcurge 2 bucle de cate 5 km aproximativ (1 tura in jurul Deltei, iar a doua in interiorul Deltei, pe un traseu care urmeaza sa fie stabilit).

De asemenea, vom avea la dispoziție un punct de alimentare/hidratare, in zona de Start/Finish, unde vă puteți lăsa haine, bagaje, biciclete etc.

Vă așteptăm asadar la o alergare in natura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *