8 ani de TTR, pe un ger naprasnic

IMG_6437Marti 19 Ianuarie 2021 am profitat de primul antrenament TTR TINERETULUI in noul an, pentru a sarbatori (cum altfel daca nu printr-o alergare pe ger de -6 grade) 8 ani de TTR!
Impreuna cu prieteni vechi si noi am readus atmosfera de sarbatoare in Parcul Tineretului, la un antrenament TIME TRIAL RUNNING.
Au fost in jur de 25 de participanti, un numar similar cu numarul de alergatori prezenti la prima editie TTR (19 Ianuarie 2013), plini de energie si voie buna.
S-a alergat pe traseul clasic (2 ture de lac), startul fiind individual, insa antrenamentul nu a fost competitiv (cu clasament) de data aceasta.
Am avut un invitat special, am oferit trofelul TTR 2020, iar la final ne-am incalzit cu ceai.
IMG_6515Alaturi de curajosii alergatori am invitat-o pe Malina Vasiluta, o iubitoare de miscare, care tocmai prin sport a reusit sa se recupereze dupa lupta cu o boala crunta. Si continua sa faca asta, fiind in acelasi timp si o inspiratie pentru toti ceilalti. Ii multumim Malinei si o mai asteptam la antrenamentele Time Trial Running!
Liviu Chirila a fost singurul alergator care a participat si la primul antrenament TIME TRIAL RUNNING (19 Ianuarie 2013).
Speram cu toti la un an mai linistit din toate punctele de vedere si fie ca tricourile TTR sa coloreze parcul Tineretului, Parcul Carol, dar si alte trasee de alergare din Bucuresti si din tara.
LA MULTI ANI TTR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *